Skip to content

På tross av god ventilasjon oppstår det forurensninger inne, som vi gjerne vil få ut av huset. Villavent sentralstøvsugersystem sørger for dette på en meget effektiv og behagelig måte.

Reduserer astma- og allergiproblemer
En vanlig støvsuger filtrerer bare støvet slik at de små partiklene blåses ut i andre enden av støvsugeren. Dette fører til at inneluften ofte er mer forurenset av farlig støv etter at rengjøringen er unnagjort. Barn og voksne får plager fordi luften ikke blir skikkelig ren. Med Villavent sentralstøvsugersystem føres avkastluften ut av huset gjennom skjulte rør, og ikke noe støv blåses tilbake til rommet.

Stillegående og praktisk
Med sentralstøvsuger arbeider du hele tiden i et behagelig støynivå, slik at du godt kan høre på musikk eller radio. I tillegg til at du slipper stress forårsaket av støy, sparer du også ryggen ved å slippe å dra støvsugeren rundt i boligen.Utformingen av håndtaket bidrar til god arbeidsstilling. Slangesett leveres i lengder som gjør at det ofte er nok med en sugekontakt i hver etasje.

Enkel å installere, lett å vedlikeholde
Villavent sentralstøvsugersystem er enkelt og rimelig å montere. Det enkleste er å montere røranlegget mens du bygger nytt hus. I eksisterende boliger kreves kanskje litt mer planlegging, men røropplegget kan skjules i sjakter, på bakvegger, i kott, skap eller i hule skillevegger. Selve sentralstøvsugeren med motor og støvbeholder plasseres f.eks. i en bod eller garasje.

Lengre levetid enn vanlige støvsugere
Vanlige støvsugere må skiftes ut hvert 5-7 år. Sentralstøvsugeren utsettes for mindre belastning siden den ikke flyttes rundt, og vil normalt holde en hel generasjon. Den er også enkel å skifte om det skulle bli nødvendig. I lengden vil en Villavent sentralstøvsuger derfor ikke falle dyrere enn en vanlig støvsuger.
Kilde: Systemair.no

Back To Top