Skip to content

Markise

Markiser har satt preg på våre hus gjennom generasjoner. De ser ikke ut til å gå av moten med det første…

Vindus- og fasademarkiser tilpasses små og store vindusflater mens Norsols terrassemarkiser skreddersys til alle typer uteområder. Innovative og patenterte løsninger gir et minimalistisk og stilrent skandinavisk uttrykk. Kontinuerlig produktutvikling gjør at våre markiser i dag kombinerer krav til design og utseende med en kvalitet tvers gjennom. Materialbruken gir seg uttrykk i utmerket dukspenn, som igjen gir en lun og bekymringsfri uteplass til glede for både liten og stor – uansett vær.

Innendørs blir det også komfortabelt; enten det er lyset som skal styres eller temperaturen som skal kontrolleres. Enklest betjenes Norsols markiser med motor og fjernkontroll; sømløst når du selv ønsker det. Variert norsk klima og værforhold skiller klinten fra hveten også når det gjelder markiser. I generasjoner har markiser produsert av Norsol vært beviset for at kvalitet lønner seg.

Persienne ute

Utvendige persienner fra NORSOL har med årene blitt allemannseie fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord.

Norge særpreges av klare skiller mellom de fire årstidene; varierende temperatur og solforhold gir ulike behov og krav til lyssetting og inneklima. At norsk byggetradisjon har utviklet seg med stadig økende og varierte syd-vest vendte vindusflater har også bidratt til persiennens popularitet.

På vinteren er solen lav og da er det lett å vinkle persiennens lameller for å unngå blending. Behagelig lys verdsettes både over en samtale eller rundt TV apparatet. Beskytt også dine gulv og møbler med persiennens lysregulering. I sommerhalvåret bidrar også persiennen til behagelig innetemperatur.

Mer enn 90% av solvarmen stenger du ute med din persienne – i tillegg har den også en isolerende effekt vinterstid. Velg persiennetype både etter vindustype og hvor værhardt det er. Motor og automatikk sikrer optimal komfort og lang levetid på produktene. Tenk gjerne på hvilken gjenskinnsfarge glasset gir fra utsiden like mye som fargen på huset ditt; matches persiennens lamellfarge mot glasset blir inntrykket likeverdig både når persiennen er i bruk og når den er oppe.

 

Persienne inne

Persienner forteller en tidløs historie som aldri går av mote. I århundrer har den gitt sitt bidrag til vinduer verden over, helt siden oppdageren Marco Polo angivelig tok den til Europa i det 13. århundre. Persia var opprinnelsesriket, og derav navnet “persienne”.

Aluminiumspersiennen er laget av kvalitetsmaterialer med lang levetid. Til en fordelaktig pris får man et måltilpasset produkt som både er praktisk, moderne og estetisk. Velg blant alle regnbuens farger; en farge som setter liv i ditt hjem, eller naturfarger som elegant glir inn i dine omgivelser inne og ute.

Design den etter din interiørstil, og velg lamelldybde etter hvordan persiennen skal monteres. Trepersienner gir et eksklusivt uttrykk tilpasset enhver stil. Lind er en tresort som er spesielt anvendelig for skreddersømproduksjon til små og store vindusarealer. Materialet er av beste kvalitet, bestrøket med flere lag UV-lakk. Stort fargeutvalg både i lameller og heisebånd gjør at trepersiennen kan uttrykke en ny dimensjon til rommet, eller matche det gulvet og interiøret hjemmet består av. En kombinasjon av listverk i tre og lameller av aluminium er også en valgmulighet. Finn enkelt ønsket posisjon og vinkle lamellene etter behov – med Norsol Persienner setter du lys på tilværelsen.

 

Lammelgardin

Lamellgardinens utforming skaper ro og balanse i hjemmet, og er en fleksibel og elegant løsning for alle typer vindusflater.

Gardinene skreddersys til små, store, rette og skråstilte vinduer. En kreativ løsning kan også være å bruke den som romdeler. Med en enkel bevegelse vinkles de stilrene, loddrette lamellene etter ønsket lysmengde og grad av innsyn.

Men utsynet bevares like fullt i motsatt retning, og gir rommet et vakkert lysspill. Like smidig kan du dra den til side og gi din innredning ny karakter og åpne opp for verden. Bli inspirert av vår omfattende kolleksjon med mer enn 150 tekstiler; flammehemmende, støvavstøtende, gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede. Skap et speilbilde av din personlighet, din stil, ditt interiør. Mulighetene er mange – med Norsol Lamellgardiner er valget ditt.

 

Lamell-00515
25mm-0003
25mm-0017
Rulle-0032
ProEXR File Description

=Attributes=
cameraAperture (float): 36.000004
cameraFNumber (float): 5.600000
cameraFarClip (float): 241500.000000
cameraFarRange (float): 1000.000000
cameraFocalLength (float): 50.000000
cameraFov (float): 39.423332
cameraNearClip (float): 4000.000000
cameraNearRange (float): 0.000000
cameraProjection (int): 0
cameraTargetDistance (float): 10474.680664
cameraTransform (m44f)
channels (chlist)
compression (compression): Zip16
dataWindow (box2i): [0, 0, 2499, 1549]
displayWindow (box2i): [0, 0, 2499, 1549]
lineOrder (lineOrder): Increasing Y
pixelAspectRatio (float): 1.000000
screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000]
screenWindowWidth (float): 1.000000

=Channels=
A (half)
B (half)
G (half)
MultiMatteElement1-3.B (half)
MultiMatteElement1-3.G (half)
MultiMatteElement1-3.R (half)
MultiMatteElement10-12.B (half)
MultiMatteElement10-12.G (half)
MultiMatteElement10-12.R (half)
MultiMatteElement4-6.B (half)
MultiMatteElement4-6.G (half)
MultiMatteElement4-6.R (half)
MultiMatteElement7-9.B (half)
MultiMatteElement7-9.G (half)
MultiMatteElement7-9.R (half)
R (half)
VRayExtraTex_AO.B (half)
VRayExtraTex_AO.G (half)
VRayExtraTex_AO.R (half)
VRayReflection.B (half)
VRayReflection.G (half)
VRayReflection.R (half)
Rullegardin-361
Norlux-0094
Norlux-0103
President80-36
President80-321
President80-061
President80-691
Back To Top